Galatasaray’da bayram, C.Ronaldo Icardi’yi aradı, ben geliyorum gitme

C.Ronaldı ayrılacağı iddia edilen Icardi ile görüştü, peki sonuç ne oldu? Son iki sezondur Galatasaray’a büyük katkı sağlayan ve taraftarın sevgilisi olan Icardi, sarı kırmızılı ekibin C.Ronaldo ile anlaşması sonrasında bavullarını toplamaya başladı.

Bilindiği üzere Icardi Galatasaray’a gelmeden önce Instagram hesabında öne çıkanlar kısmında PSG ile ilgili tüm paylaşımlarını silmişti.

Şimdi ise aynı durum Galatasaray için geçerli. Icardi, Galatasaray’ın C.Ronaldo ile anlaştığı iddialarının hızla yayılması üzerine Instagram hesabında öne çıkanlar kısmından Galatasaray ile ilgili paylaşımlarını sildi.

C.Ronaldo’nun bir süredir Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek bir takımda oynamak istediği zaten biliniyordu. Bunun için en uygun adresin ise Galatasaray olduğu oyuncunun menajeri tarafından yıldız futbolcuya iletilmişti.

Hatta bir ara Ronaldo’nun Galatasaray hakkında bilgi almak için Icardi ile telefonda konuştuğu da söylenmişti.

Son çıkan kulis haberlerine göre C.Ronaldo geldiğinde 2. Plana düşeceğini fark eden Icardi’nin takımdan ayrılmak istediği belirtiliyor.

Icardi’nin önceliği ise MLS olacak. Bilindiği üzere Amerikan Ligi’nden Icardi’ye çok ciddi teklifler var. Yıldız futbolcunun bu tekliflere sıcak baktığı belirtiliyor.

Elbette şu anda kesinleşmiş bir durum söz konusu değil. Galatasaray’ın bu durum karşısında nasıl bir aksiyon alacağı da bir başka soru işareti.

Taraftar ise ikiye bölünmüş durumda. Bir kısım C.Ronaldo gelecekse Icardi gitsin derken, bir kısım da ne oldursa olsun Icardi’nin kalması yönünde görüş bildiriyor.

Muhtemelen Icardi takımdan ayrılsa da yıldız bir oyuncu kadroya katılmış olacak. Sonucu bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir